Rengøring udføres i høj kvalitet til lav pris

  • Rengøring privat – Alm. og hoved rengøring.
  • Rengøring erhverv – kontorer, klinikker og lign.

Hos Hestkær Rengørings Service tilbyder vi professionel rengøring hos private og erhverv i Grindsted og omegn. Søger du et seriøst rengøringsfirma, med høj kvalitet for øje, er vi de rette til jobbet. Vi udfører alle former for rengøring – uanset om det er almindelig rengøring, hovedrengøring eller eksempelvis vinduespudsning.

Hos os er kvalitet en mærkesag. Vi lever udelukkende af glade kunder, der er tilfredse med vores arbejde, og derfor kan du være sikker på at modtage et rent hjem eller kontor, når vi er færdige med jobbet. Vi anvender kun de bedste rengøringsartikler og maskiner.

Professionel rengøring af erfarne fagfolk. For at sikre dig det flotteste resultat har vi erfarne fagfolk til at udføre arbejdet. Alle besidder høj faglig integritet, og sætter en ære i at gøre det flot og rent. Hos os kan du få en fleksibel ordning, der er tilpasset efter dine behov. Det er meget forskelligt, hvor ofte folk ønsker at få gjort rent. Vi skræddersyer en plan til dig, så du får effektiv rengøring, når du har brug for det. Det tager typisk 1 time med almindelig rengøring – dette afhænger dog meget af størrelsen på boligen eller firmaet. Er det hovedrengøring tager det længere tid.

Få et uforpligtende tilbud af dit lokale rengøringsfirma

Skriv en mail til: info@room4u.dk eller ring på 53 869 870 og vi sidder klar med et godt tilbud til jer.

Priser og skatte fradrag.

Priser ved rengøring privat varierer fra hjem til hjem. En almindelig rengøring af et almindeligt parcelhus vil typisk koste DKK 250-400,- (før skatte fradrag) Første rengøring udføres på timeløn, herefter gives uforpligtende tilbud på fast pris.

Bemærk! Rengøring kan trækkes fra i skat via servicefradraget, som i 2019 er på DKK 6100,- pr. person i husstanden. Læs mere om skatte fordelene her: SKAT SERVICE FRADRAG

Priser ved erhvervs rengøring. Første rengøring udføres på timeløn af DKK 250,- Herefter vil vi kunne give et uforpligtende tilbud på fast pris.